Tvorba rozhodování a analýza v politice - Prorok, Vladimír (Grada, 2012)
Poznejte spolu s námi metody politické analýzy, politický proces a faktory, jež rozhodování v politice ovlivňují. Knihu ocení nejen studenti politologie, žurnalistiky, mezinárodních vztahů a dalších společenskovědních oborů, ale i odborníci z řad daných profesí a široká veřejnost.
Keywords: Politologie