Antonín Vitvar - 20 let na Jawě a Nortonu - Vitvar, Jan (Grada, 2012)
Kniha přináší vzpomínky Antonína Vitvara na jeho jezdeckou kariéru od roku 1926 do roku 1955, v níž se odráží předválečná historie firmy Jawa a poválečný vývoj našeho motorismu. Komentované vyprávění je doprovozené málo známými informacemi uchovanými ve Vitvarově archivu a unikátní obrazovou dokumentací, především vesměs nikdy nepublikovanými dobovými fotografiemi. Fascinující kariéra Antonína Vitvara a zasvěcený vhled do historie našich předválečných motocyklových závodů zaujme každého motoristického fandu i zájemce o historii motorismu.
Keywords: Retro