Jak překonat panické ataky Příručka s okamžitým účinkem proti strachu - Baker, Roger (Grada, 2013)
Náhlé a mimořádně nepříjemné záchvaty strachu se týkají zhruba 4 procent lidí. Tato kniha vám pomůže tento stav pochopit a prakticky s okamžitým účinkem proti němu bojovat. Také vám může poradit, jak na to, když se tento typ neurózy projevuje u vašich blízkých. Srozumitelné pokyny v knize se dají použít jako program svépomoci pro všechny, které panické ataky trápí po mnoho let a dosud si s nimi nevěděli rady. Kniha vyšla v Británii již v několika vydáních a tato poslední edice přináší nové objevy a účinné metody teprve nedávno vyvinuté v rámci kognitivně-behaviorální terapie. Autor, profesor klinické psychologie a psychoterapeut, metody popsané v knize úspěšné používá ve své práci již mnoho let.
Keywords: Psychologie odborná