Skútr Čezeta renovace, údržba, opravy, technika - Malypetr, Marcel (Grada, 2012)
Druhé vydání knihy Skútr Čezeta vzniklo na základě četných dotazů čtenářů, kteří požadovali doplnění informací týkajících se provozu těchto krásných a čím dál populárnějších veteránů. Vzhledem k "pokročilému věkuu" těchto strojů jsou už také s jejich "životyy" spojeny poruchy, které vyžadují opravy, seřizování, renovace a další úpravy. V knize najdete kromě praktických rad i informace o vzniku a historii skútrů Čezeta.Pro zájemce uvádíme podrobná technická data všech typů, seřizovací tabulky i přehled všech použitých karburátorů, což určitě ocení všichni řidiči i renovátoři. Kniha je určena všem, jimž se líbí ojedinělý design strojů Čezeta, ať už se jedná o příznivce či sběratele. Určitě potěší také ty čtenáře, kteří se chtějí dozvědět více o historii skútrů v našich zemích. Zároveň se mohou seznámit s přehledem všech typů Čezet i s jejich technickými údaji.
Keywords: Retro