Leadership Lídrem jednoduše a přirozeně - Radcliffe, Steve (Grada, 2012)
Knížka, která je evropským bestsellerem a sklízí mnoho nadšených reakcí, ukazuje, že leadership nemusí být komplikovanou záležitostí, ale naopak - stačí, když se soustředíte na tři skutečně rozhodující oblasti leadershipu. Autor, jenž patří k nejúspěšnějším koučům lídrů, vám kombinací otázek a akčních plánů nabídne návod, jak krok za krokem identifikovat oblasti, na něž byste se vy osobně měli zaměřit. Podělí se o rady a osvědčené techniky, které přispějí k významnému zlepšení vašich vůdčích dovedností. Mimořádnost knihy podtrhuje také to, že Steve Radcliffe vychází ze své práce se skutečnými lídry v reálných situacích.
Keywords: Podnikání a management