Atlas anatomie člověka II. - Atlas of Human Anatomy II. Hlava a krk, vnitřní orgány, neuroanatomie - Head and Neck, Internal Organs, Neuroanatomy - Grim, Miloš (Grada, 2017)
​Poprvé od roku 1900 je zde originální domácí anatomický atlas. Dvojdílný komplet s téměř 1300 ilustracemi a fotografiemi. Kniha na celý život v latině, češtině a angličtině. Pracovníci Anatomického ústavu 1. LF UK v Praze tak navazují na bohatou tradici české anatomie.
Keywords: Teoretické obory