Farmakologie pro studenty zdravotnických oborů, 2., zcela přepracované a doplněné vydání - Martínková, Jiřina (Grada, 2018)
Nové vydání skvělé učebnice farmakologie, kterou využívají pro její stručnost a přehlednost nejen studenti zdravotnických oborů, ale i medici a lékaři v praxi.
Keywords: Farmacie, farmakologie