Terapie ve speciální pedagogice 2., přepracované vydání - Müller, (ed.), Oldřich (Grada, 2014)
Mezioborový tým erudovaných autorů nabízí vaší pozornosti vyčerpávající knižní přehled terapeutických přístupů využívaných u lidí, kteří se obtížněji adaptují na společenské prostředí (např. z důvodu zdravotního postižení). Rozsáhlá a přehledná publikace je koncipována jako základní studijní text.
Keywords: Pedagogika; Speciální pedagogika