HELP2 - Healthcare Language Learning Programme 2 - Deutsche Lernbausteine - Merz, Lukáš (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Publikace navazuje na předchozí publikaci HELP (help-theproject.eu) a rozšiřuje ji o další tematicky zaměřené moduly v německém jazyce. Obsahuje 10 kompaktních celků pro výuku a studium odborné němčiny u vybraných zdravotnických oborů a interkulturních kompetencí.
Keywords: Zdravotnická a lékařská literatura