BIM projektování v ArchiCADu - Ptáček, Roman (Grada, 2012)
V učebnici je popsána tvorba jednoduchého objektu rodinného domu včetně projektové dokumentace. Pro jeho tvorbu autoři využívají jak obecných 3D modelovacích prvků, tak i výrobků od konkrétních dodavatelů stavebních komponent.
Keywords: Grafika, CAD