V pasti - Rider, Cynthia (Bambook, 2011)
Chcete, aby vaše dítě rádo četlo? Pomozte mu svět příběhů objevit společnou četbou a povídáním o knížkách edice "Učíme se číst", na jejíž přípravě se podíleli pedagogičtí odborníci. Ve všech příbězích vystupuje běžná rodina s dětmi Emou, Davidem, Vítkem a psem Alíkem, kteří prožívají běžná i kouzelná dobrodružství. Knihy rozvíjejí čtenářské dovednosti, rozšiřují slovní zásobu a doplňují je zábavné aktivity, které přivedou děti k hledání podrobností a vám dávají řadu podnětů k rozhovoru.
Keywords: První čtení