Jste nuly - Dagsson, Hugleikur (Volvox Globator, 2019)
V zimě svítí na Islandu slunce jen tři hodiny denně. V létě na Islandu slunce vůbec nezapadá. Islandský národní nápoj se jmenuje "Černá smrt". Knížka brutálních kreslených vtipů, které opravdu, ale opravdu nejsou vhodné pro děti a mládež.
Keywords: Humor, satira