Rizikové správanie, blízke vzťahy a osobnostné premenné dospievajúcich v systéme nižšieho sekundárného vzdelávania - Čerešník, Michal (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Publikácia je zameraná na fenomén rizikového správania dospievajúcich, blízke vzťahy a vybrané osobnostné premenné. Dáta sme získali od 524 dospievajúcich zo 7 krajov Slovenska vo veku 10-16 rokov.
Keywords: Psychologie odborná