Podpora směřovaná studentovi se zrakovým postižením na vysoké škole - Karunová, Hana (Univerzita Palackého v Olomouci, 2020)
Publikace se věnuje podpoře směřované studentovi se zrakovým postižením na vysoké škole. Text je zaměřen především prakticky.
Keywords: Speciální pedagogika