Čeština zajímavě a komunikativně II pro 8. a 9. třídu - Kolářová, Ivana (Grada, 2014)
Publikace navazuje na knihu Čeština zajímavě a komunikativně I pro 6. a 7. ročník. Je určena učitelům českého jazyka druhého stupně základních škol a nižších tříd gymnázií a studentům oboru Český jazyk a literatura na vysokých školách. Přináší zajímavé náměty k učivu o slovní zásobě, tvarosloví, skladbě a slohu v 8. a 9. ročníku.
Keywords: Pedagogika; Učebnice