The Specifics of communication in relation to sexuality II Helping professions in relation to sexuality including persons with intellectual disability: From empirical research - Štěrbová, Dana (Univerzita Palackého v Olomouci, 2021)
Publikace je dalším pokračováním tematiky komunikace o sexualitě u vybraných pomáhajících profesí. Zaměřuje se na běžnou populaci, včetně osob s mentálním postižením.
Keywords: Speciální pedagogika