Pozitivní emoce Jak je posilovat a rozvíjet v osobním i pracovním životě - Suchý, Jiří (Grada, 2012)
Jak zvládat své emoce namísto toho, aby ony ovládaly nás? Jak ve svém životě posilovat pozitivní emoce a zbavit se těch negativních? I když si to neuvědomujeme nebo nechceme přiznat, emoce ovládají náš život, naši spokojenost, a dokonce i úspěch. Často s námi "cvičíí" hlavně negativní emoce. Dobrá zpráva zní: můžeme to změnit! Tato knížka vám čtivě a srozumitelně ukáže, jak si emoce začít uvědomovat, jak je správně rozlišit a jak se zlepšovat ve zvládání vlastních emocí. Poskytne vám také řadu tipů a podnětů z každodenní praxe. Získané poznatky využijete jak ve svém osobním životě, tak v pracovním světě. Knížku oceníte, ať jste jakéhokoliv věku či máte jakékoliv zaměstnání.
Keywords: Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení