Péče o dítě po rozvodu a její úskalí - Novák, Tomáš (Grada, 2012)
Rozvádíte se a není vám nejlépe? Jistě si uvědomujete, že v této nelehké situaci jde především o vaše děti, jimž byste měli věnovat zvýšenou pozornost a něhu, nikoli na ně přenášet své starosti. Tato kniha se snaží účinně poradit, jak zvládnout obtížnou životní zkoušku, umět důstojně prohrát a nenechat kolem sebe spálenou zemi a zneurotizované potomky.Autor čerpá ze své dlouholeté poradenské praxe a varuje před chybami, za něž tvrdě pykalo mnoho rozvádějících se lidí. Upozorňuje na rozvodové mýty, a především se detailně věnuje různým formám porozvodové péče o děti, tak aby rozvádějící se manželé mohli zůstat dobrými rodiči.
Keywords: Rady pro rodiče