Osamělý vévoda - Christi, Caldwellová (Ikar, 2023)
Lady Myrtle McQuoidová se vždy cítila být svými nejbližšími opomíjena. Letošní vánoční sezona tak nemůže být výjimkou. Když její hlučná rodina opustí své londýnské sídlo a vydá se na venkov, Myrtle si záhy uvědomí, že na ni zapomněli. Důležité je však zůstat v teple, mít co jíst a nějak se rozptýlit, než příbuzní přijdou na svůj omyl a vrátí se pro ni. Ovdovělý vévoda z Aragonu, Val Bancroft, touží po samotě, klidu a tichu. Rozhodně by se rád vyhnul veselé, upovídané lady McQuoidové ze sousedství. V zimních stínech však číhá nebezpečí a dívka potřebuje ochránit. Mohl by pod sněhovou pokrývkou tichých londýnských nocí vzplanout plamínek nové, vřelé lásky?
Keywords: Romantika, romány pro ženy