Za vším hledej ženu - Dagmar, Užkonečně, Šťastná (Ikar, 2022)
Tři kamarádky, tři osudy. Krásná Alex, potrhlá Marta a svéhlavá Irena. Tři naprosto jiné příběhy a jiné pohledy na život, a přesto je mezi nimi to nejpevnější pouto, které nemůže přetrhnout nic. Ani muž, ani muž a ani muž. A každá z nich má svůj sen. Podnikavá Irena touží po vlastním domě a podřizuje tomu vše. Lékárnice Marta touží po moderování v rádiu a jde do toho po hlavě s hadrem a kýblem v ruce. Alex neprožívá s přítelem Jakubem zrovna šťastné období, a když potkává o mnoho let staršího charizmatického ředitele Alberta, zasahuje ji Amorův šíp a ona podléhá jeho vražednému šarmu. Brzy ovšem naráží na jeho sebestřednost a tvrdou nekompromisní slupku. V tu chvíli přicházejí na pomoc kamarádky, vymýšlejí past a roztáčejí kolotoč překvapení a náhod...
Keywords: Romantika, romány pro ženy