Inspektorka Lottie Parkerová 7: Zlomené duše - Patricia, Gibneyová (Kalibr, 2023)
Jednoho temného zimního rána je ve svém domě nalezena oběšená budoucí nevěsta Cara Dunneová. Je oblečená ve svatebních šatech a kdosi jí ustřihl pramen vlasů. Ještě téhož dne se najde tělo další mladé ženy, která byla shozena ze střechy nemocnice, kde pracovala. Fiona Heffernanová se měla rovněž vdávat, a i ona na sobě měla svatební šaty a chyběl jí pramen vlasů.Vraždy se zdají být tak osobní, že je inspektorka Lottie Parkerová přesvědčená, že oběti musel zabít někdo, koho znaly. Když jde smutnou zprávu oznámit Fionině rodině, pozorně pátrá po čemkoli podezřelém. Jenže zjistí něco mnohem děsivějšího - Fionina osmiletá dcera se zatím nevrátila domů z tanečního vystoupení. Lottie zamrazí: děvčátko totiž může být další obětí zvráceného a nebezpečného jedince...
Keywords: Krimi, detektivky