Vzpomeň si na mě - Alyson, Derricková (Yoli, 2024)
Stevie a Nora se milovaly. Našly jedna v druhé spřízněnou duši, ale musely svou lásku držet v tajnosti. A proto měly v plánu po maturitě odjet z rodného konzervativního města, opustit své rodiny a přestěhovat se do Kalifornie, kde by se konečně mohly přestat skrývat. Jenže pak se Stevie stane nehoda, a když se v nemocnici probere, z posledních dvou let si nepamatuje vůbec nic - ani Kalifornii, ani Noru. Najednou se ocitá v životě, kterému nerozumí. Nechápe, proč má narušený vztah s rodiči a kamarádkami. Chodí s klukem, přestože si nevzpomíná, že by se do něj zamilovala, a směřuje k budoucnosti, jež vůbec není taková, jakou si kdysi vysnila. Nora mezitím zažívá, jaké to je, když na vás osoba, kterou milujete, úplně zapomene. Podaří se jim překonat překážky a najít k sobě cestu i podruhé? Doporučený věk 15+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti