Vražedný rej - Andreas, Gruber (Kalibr, 2023)
Několik zkušených policistů a jejich rodinných příslušníků spáchá sebevraždu nebo zahynou za záhadných okolností. Sabina Nemezová, komisařka Spolkového kriminálního úřadu, tuší mezi jednotlivými případy souvislost. Žádá o pomoc analytika Maartena S. Sneijdera, který je však momentálně postaven mimo službu. Odmítá ji a naléhá, aby si nepálila prsty. Poté Sabina beze stopy zmizí a Sneijder se vydává po její stopě.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory