Italské trojhubky - Marta, Kučíková (Ikar, 2022)
Co ukrývá správná italská hospodyňka pod bělostnou zástěrou? Proč si horkokrevní Italové nekafrají vzájemně do práce? Jaká je nejdůležitější rada parádivých šťabajzen? S čím se italští frajeři rádi nimrají a co pyšně vytahují z kapes? Co zaručeně pomáhá na zklidnění rozjitřených nervů? Jak ošálit italského Neptuna? Co je nezbytné zkontrolovat cestou z baru? Proč je většina italských báječných fešand štíhlých a pružných i ve věku nad osmdesát? Jaká je nejspolehlivější finta na bručouny? Proč se nemá při italském klábosení používat ocásek? Víte, co vám jistojistě pomůže po poctivé jídelní náloži? A proč se vyplatí nezanášet? Je typický italský chlapík pod pantoflem, nebo hlava rodiny? Kterýpak dirigent bývá ten nejlidštější? A tušíte, v čem spočívá vaše krása?Třetí díl ze série Italských jednohubek, plný jako vždy lehkých, přívětivých a laskavých postřehů okořeněných jemným humorem, od oblíbené autorky bestsellerů o životě na italském maloměstě.
Keywords: Humor, satira; Společenské romány