Jezevčíkova láska - Frauke, Scheunemannová (Ikar, 2022)
All you need is love. To se pokouší jezevčík Herkules vysvětlit svému novému příteli, malému kocouru Schröderovi. Protože jen tak je možné pochopit podivné chování babičky Hedwig a vnučky Luisy. Zatímco Hedwig si užívá své druhé jaro, Luisa prožívá první milostné trápení. Ale láska není vyhrazena jen lidem. Také Herkules už jednou věnoval srdce krásné retrívřici Cherie, na kterou nedokáže zapomenout...
Keywords: Humor, satira