Pokrevní pouta - Angela, Marsonsová (Kalibr, 2024)
Žena zabitá jediným přesným bodnutím do srdce - na první pohled to vypadá jako loupežné přepadení, které se zvrtlo. Po nálezu mrtvé mladé narkomanky se stejnou ranou v hrudi začne být inspektorce Kim Stoneové jasné, že tu řádí chladnokrevný vrah. Počet obětí narůstá a Kim a její tým se po krůčcích přibližují k pachateli. Někdo z nich se ale brzy octne ve smrtelném nebezpečí. A Kim tentokrát možná nebude mít dost sil, aby ho ochránila...
Keywords: Krimi, detektivky