Popletená abeceda Dej básničky do pořádku - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2012)
Když je legrace, jde každé učení lehce. Ani s abecedou nebudou mít prvňáčci potíž. Stačí se zapojit do pátrání po chybách v popletených básničkách Zuzany Pospíšilové a roztomile bláznivých ilustracích Markéty Vydrové. Děti se hravou formou seznámí s písmenky, zdokonalí svoji slovní zásobu a vytříbí smysl pro humor.
Keywords: První čtení; Říkadla, básničky, písničky