Andělská hra - Carlos, Ruiz, Zafón (Kalibr, 2024)
Poutavé, fascinující pokračování kultovního bestsellerového románu Stín větru přináší variaci na faustovský motiv o pokušení a touze po nesmrtelnosti, situovanou do magické Barcelony první poloviny 20. století. Mladý novinář David Martín přijme nabídku vydavatele Andrease Corelliho, aby pro něj napsal knihu, jakou ještě nikdy nikdo nestvořil. Tajemného Corelliho však obestírá řada záhad, k nimž se záhy přidají nevysvětlitelné náhody i úmrtí za nejasných okolností. A spousta otázek, z nichž nejpalčivější zní: Komu vlastně upsal David Martín duši?
Keywords: Společenské romány