Zvěrolékařka: Odvážné cesty - Sarah, Larková (Ikar, 2024)
Tři mladé ženy kráčejí navzdory všem překážkám neochvějně za svým cílem. Následujte dcery zvěrolékařek Daphne, Grit a Helenu do Austrálie, Konga, na Nový Zéland a na Krétu a dočkáte se finále silného rodinného příběhu.
Keywords: Společenské vědy, historie; Historické romány