Jógová terapie - Laura, Statonová (Esence, 2023)
Vytvořte si osobní terapeutický plán založený na józe, abyste se zbavili bolestí a dostali se zpět k životu, který si zasloužíte. Laura Statonová používá jógu k obnovení tělesných funkcí a životní rovnováhy a nabízí pomoc při nejrůznějších obtížích, od bolesti krční páteře až po náhradu kolenního kloubu. Tento neocenitelný průvodce vám pomůže prozkoumat spojení mysli a těla, zbavit se neustálého nepohodlí a najít cestu k dlouhodobému uzdravení, nabrání síly a úlevě od bolesti. Příručka je přístupná pro všechny věkové kategorie a její doporučení lze snadno přizpůsobit různým úrovním kondice a tělesných schopností. Tímto šetrným holistickým přístupem staví most mezi tradiční lékařskou praxí a ohleduplným léčením. Nemusíte trpět bolestmi ani se je učit snášet; najděte způsoby, jak posílit své tělo a upevnit své zdraví.
Keywords: Sport, zdraví a životní styl; Fitness a kondice