Podnikatelský plán a strategie - Srpová, Jitka (Grada, 2011)
Zkušení autoři radí, jak postupovat při tvorbě podnikatelského plánu, s nímž uspějete u investora či banky. Naleznete zde příklady podnikatelských plánů i jejich hodnocení z pohledu investora. Dozvíte se, jak postupovat při tvorbě firemní strategie. Kniha je určena podnikatelům, manažerům i studentům vysokých škol s ekonomickým zaměřením.
Keywords: Podnikání a management