Jak získat hodinu denně garantováno - Heppell, Michael (Grada, 2012)
Chtěli byste každý den svého života hodinu navíc, abyste si mohli dělat, cokoli chcete? Pokud se vám to zdá jako takřka nesplnitelný sen, máme pro vás dobrou zprávu: ta hodina navíc skutečně může být vaše! Tato čtivá kniha je plná skvělých a velmi účinných nápadů, postupů a rad, které všechny mají za cíl získat vám drahocenný čas. Jste-li ochotni investovat třeba jen hodinu denně, abyste si ji přečetli, vybrali si z ní nápady, které vám sednou, a uvedli je do praxe, získáte pro každý den čas navíc způsobem, o kterém byste ani nevěřili, že je možný.Kromě jiného: překonáte prokrastinaci a budete se rozhodovat lépe a rychleji; odkryjete skrytý čas - čas na provádění důležitých záležitostí; objevíte nové a účinné způsoby organizování svého času a života; zjistíte, jak si poradit se zákeřnými "zloději času";zefektivníte a zjednodušíte úplně všechno, co děláte - jak v práci, tak doma. Jsme si jisti, že každý den budete mít víc času. Jak ho využijete, je na vás...
Keywords: Úspěch a motivace