Kříďák - C., J., Tudor (Kalibr, 2025)
Hororový psychothriller s jedinečnou atmosférou vyšel ve 40 zemích. Začalo to na pouti roku 1986, kde potkal dvanáctiletý Eddie pana Hallorana - Kříďáka. Ten přivedl Eddieho na myšlenku nevinné hry: za pomoci kreseb si mohla jeho parta nechávat vzkazy. Byla to docela zábava, dokud je křídoví panáčci nedovedli k tělu. Mrtvému dívčímu tělu, rozřezanému na kousky... Třicet let poté najdou v dopisních schránkách záhadnou obálku - s panáčkem a kusem křídy. Strašáci z dětství možná stále dokážou zabíjet...
Keywords: Horory