Andělé smrti - Patricia, Gibneyová (Kalibr, 2024)
V katedrále je nalezena zavražděná žena a o několik hodin později je objeven oběšený muž. Oba mrtví mají na vnitřní straně stehna stejné, amatérské tetování. Ti dva měli cosi společného, jenže co? Případu se ujímá inspektorka Lottie Parkerová a stopy ji zavedou do kláštera svaté Anděly, bývalého dětského domova, nešťastně propojeného s minulostí její vlastní rodiny. Zatímco si inspektorka začíná uvědomovat souvislost mezi současnými oběťmi a nevyřešenými dávnými vraždami, ztratí se dva dospívající chlapci. Lottie musí najít vraha dřív, než znovu zaútočí. Jenže nevystavuje kvůli pátrání smrtelnému nebezpečí i své vlastní děti? Napínavý, znepokojivě temný a do děsivých podrobností propracovaný thriller byl skvělým debutem irské autorky Patricie Gibneyové a první knihou z bestsellerové detektivní série s inspektorkou Lottie Parkerovou. Za jediný rok se prodalo přes milion výtisků!
Keywords: Krimi, detektivky