PEKAŘKY: Cukrové roky - Eva-Maria, Bastová (Ikar, 2024)
Bielefeld rok 1914. Podnik rodiny Meisterových vzkvétá, vynález kypřicího prášku znamenal obrovský úspěch. Julius, syn zakladatele továrny, dokončil studium chemie a chystá se nastoupit do vedení firmy. A ještě předtím se hodlá oženit s Lotte, svou velkou láskou. Krátce nato ale vypukne 1. světová válka a Julius je povolán na frontu, zatímco Lotte doma čeká jejich společné dítě. Její obavy se naplní, když jednoho dne dostane strašlivou zprávu. ..
Keywords: Společenské romány