Zimní svatba - Dilly, Court (Ikar, 2024)
Vánoce se blíží, na Rockwood se snášejí první vločky a Rosalind zjišťuje, že je těhotná. Nejšťastnější období roku však kazí zpráva o jejím manželovi Piersovi. Loď, na které se plavil, na moři ztroskotala a on se ocitl na pokraji smrti. Rosalind se tak musí opět sama postarat o jejich panství a nalézt sílu, aby rodinu udržela pohromadě. Znovu se setkává s jediným mužem, který kdy skutečně rozechvěl její srdce: Piersovým bratrem Alexem. A s příchodem Vánoc se objeví zpráva o Piersovi, která vše změní. Dostane Rosalind další šanci na štěstí?
Keywords: Romantika, romány pro ženy