Kosení - Neal, Shusterman (Yoli, 2023)
Příběhy Smrtek pokračují! Neal Shusterman se společně s autory a autorkami Davidem Yoonem, Jarrodem Shustermanem, Sofíou Lapuente, Michaelem H. Paynem, Michelle Knowlden a Joelle Shusterman vrací do populárního světa své nejslavnější série, aby společně navázali tam, kde Zvon skončil, ale ukázali i mnohem víc. Čekají na vás noví hrdinové i nepřátelé, ale i staří známí. Zbývá ještě mnoho příběhů, které je potřeba odvyprávět...Věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti