Moudrost čisté mysli - Jacob, Liberman (Pragma, 2022)
V této knize najdete motivační citáty a rady slavného amerického kouče Jacoba Libermana. Ten navazuje na tradici autorů jako Louise Hay nebo don Miguel Ruiz a nenáročným jazykem popisuje v krátkých kapitolách, jak lze dosáhnout lepších výsledku v pracovním a osobním životě. Myšlenky obsažené v této knize autor prezentoval na přednáškách po celém světě.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace