Kouzlo peněz - Bari, Tesslerová (Esence, 2023)
Tato kniha přináší reálné pojetí "léčení penězi" a využívá náš vztah k penězům jako bránu k sebeuvědomění a tréninkovou půdu pro soucit, sebedůvěru a sebeúctu. Autorka ve svém pojednání propojuje emocionální hloubku, velkolepé vize a osvěžujícím způsobem také různé praktiky týkající se peněz. Text pomůže každému z nás změnit vztah k penězům a tím i náš život. Jak autorka píše: "Když se odvážíme říci pravdu o penězích, začne úžasné uzdravení."
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace