Jaroslav Juhan - Život bez brzd Muž, který přivedl Porsche na Carreru - Králík, Jan (Grada, 2011)
Jaroslav Juhan (1921) patří k nejúspěšnějším československým automobilovým závodníkům v celé historii našeho motoristického sportu, stal se světoběžníkem a mimořádnou osobností v automobilovém oboru. Své jméno spojil mimo jiné se značkou Porsche a Lotus. ​Jelikož ale po komunistickém puči opustil republiku, neobjevila se o něm čtyřicet let, až do roku 1989, prakticky žádná zmínka.
Keywords: Retro