Biosyntéza Výbor z textů - Boadella, David (Grada, 2012)
Biosyntéza je komplexní somaticky orientovaná psychoterapeutická metoda založená na spojení poznatků západní psychologie o psychosomatických blocích a východního učení o energetických drahách. Jejím zakladatelem je britský terapeut David Boadella, který je zároveň autorem většiny textů v knize.
Keywords: Alternativní léčení