S ďáblem v ráji - Elizabeth, O´Roark (Ikar, 2024)
Drew Wilsonové se hroutí život, takže když ji její expřítel Joel požádá, aby s ním jela na rodinný výlet na Havaj, rozhodne se to s ním ještě jednou zkusit. Jenže do rodiny Baileyových patří i jeho neurvalý starší bratr Joshua - sexy doktor, který Drew nesnáší od chvíle, kdy se poznali. Drew je odhodlaná dát vztahu s Joelem skutečnou šanci, Joshua jí to však ztěžuje. Nejen tím, že se jí na každém kroku staví do cesty, ale i proto, že ji nutí přemýšlet, jestli právě on není bratr, ke kterému patří.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány