Síla myšlenky II. Manipulace - Krzemieňová, Antonie (Alferia, 2011)
Jako loutka na provázku, ryba na udičce nebo moucha v pavoučí síti... Tak se obvykle cítí lidé, kteří jsou obětí manipulací. Má myšlenka takovou sílu, že jí lze ovládnout jiného člověka? Kde lze k manipulaci přijít? Patřím k rizikové skupině? Mám svůj život pevně ve svých rukách, nebo jsem obětí manipulace?Na tyto a mnohé další otázky odpovídá kniha úspěšné autorky, za níž stojí vlastní zkušenosti i příběhy obyčejných lidí, kteří žijí stejné životy jako třeba vy.
Keywords: Harmonie těla a duše