Nejtemnější měsíc - Anna, Todd (Yoli, 2024)
Příběh Kariny a Kaela pokračuje! Karina už si v životě prožila dost zklamání na to, aby věděla, že lepší je nastavit si pevné hranice a nikoho k sobě nepouštět. Jediný, u koho kdy udělala výjimku, je Kael Martin. I ten ale její důvěru zradil ještě dřív, než se stihli skutečně sblížit. Karina mu nedokáže odpustit, stejně tak na něj ale nedokáže zapomenout. Kaelovi už život zasadil mnoho krutých ran, největší bolest mu však působí odloučení od Kariny. Je připravený opustit armádu a začít znovu - budoucnost si ale dovede představit jen s Karinou. A když je okolnosti přinutí znovu spolupracovat, nezbyde než si položit otázku, kolik z toho, co mezi nimi bylo, ještě dokáží zachránit... Doporučený věk 17+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti