Lili Větroplaška a příliš snaživý oslík - Tanya, Stewnerová (Pikola, 2024)
Lili Větroplaška má báječnou superschopnost - umí mluvit se zvířaty! A tak může snadno zabránit sporu mezi svým pejskem a nabručeným, rozespalým ježkem. Budou ale její schopnosti stačit i na porozumění zdánlivě bláznivému oslíkovi? A podaří se jí to včas, aby společně zachránili kočičí dámu z nesnází?
Keywords: Beletrie pro děti; Příběhy, deníky