Osmnáct pod nulou - Stefan, Ahnhem (Kalibr, 2022)
Třetí temný případ detektiva Fabiana Riska z bestsellerové série mrazivých severských thrillerů Stefana Ahnhema. Automobilová honička u helsingborského přístavu skončí pro jeden vůz pádem do ledových vod. Na předním sedadle je nalezen jeden z nejvlivnějších švédských podnikatelů v oblasti IT. Vypadalo to na nehodu, ale důkladnější ohledání těla odhalí, že bylo zmrzlé, a to déle než dva měsíce. Avšak někdo tvrdí, že oběť viděl ještě před dvěma dny živou a zdravou...
Keywords: Krimi, detektivky