Nezdolná Nezdolná: Kniha první - Karen, Lynch (Yoli, 2023)
Saře se před deseti lety zhroutil svět, když byl její otec brutálně zavražděn. Teď je jí sedmnáct, ale vzpomínky na ten den ji stále pronásledují a touha pochopit, co přesně se stalo, ji pohání vpřed. Sama přitom žije život plný tajemství - Sařini přátelé a rodina nemají tušení o jejím spojení s nadpřirozeným světem, ani o Sařině mocném daru, který jí byl dán do vínku. Při hledání odpovědí na otázky o svém původu a otcově smrti se Sára dostává se do hledáčku upíra a vystavuje se tak smrtelnému nebezpečí. Zároveň potkává Nikolase, bojovníka, který Sáře obrátí svět vzhůru nohama a chce ji i navzdory jejím protestům ochraňovat. Může mu ale důvěřovat? A co když lidé kolem ní skrývají ve skříních mnohem horší kostlivce než ona sama? Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti