Čokoládový průšvih - Petra, Hülsmann (Ikar, 2022)
LÁSKA JE TO, CO SE TI STANE, ZATÍMCO JI HLEDÁŠ Některé věci jsou pro Isabelle absolutně nepostradatelné: ranní káva. Práce v báječném květinářství. A nudlová polévka v restauraci na protější straně ulice. Jakékoli vybočení ze svého pravidelného života nesnáší. Přesto jednoho dne "její" oblíbenou restauraci převezme nový ambiciózní kuchař Jens - a nejenže se opováží experimentovat s její zamilovanou polévkou, ale i jinak vnese do Isabellina poklidného života pořádný chaos. A zatímco se dezorientovaná Isa snaží zase všechno vrátit do zaběhnutých kolejí, pozvolna jí dochází, že právě nečekaná překvapení náš život úžasně obohacují...
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Společenské romány