107 zlatých pravidel úspěšného manažera 2. vydání bestselleru - Templar, Richard (Grada, 2012)
Chcete patřit mezi manažery, kteří hladce a bez námahy postupují kupředu a budují úspěšně a rychle svou kariéru bez ohledu na zavedený systém, mezilidské problémy, nedosažitelné cíle a pracovní přetížení? Chtěli byste vždy říkat ta správná slova, dělat správné věci a vědět, jak si poradit s každou situací? A rádi byste byli takto úspěšní, aniž byste se nadřeli a museli vynaložit příliš úsilí? Pak se držte 107 zlatých pravidel úspěšného manažera. V novém, rozšířeném vydání světového bestselleru se dozvíte, co říkat, jak se chovat a co dělat, abyste dosáhli vytčených cílů, naučíte se, jak vést a inspirovat svůj tým i sebe samého. Váš život se stane snazším a vaše úspěchy většími. A až dostanete nabídku na mnohem lepší pracovní místo nebo budete povýšeni, nikoho to nepřekvapí. Minimálně ne vás. Ostatní mohou být dobří. Vy budete lepší!
Keywords: Úspěch a motivace