Klinická anesteziologie Překlad 6. vydání - Barash, G., Paul (Grada, 2015)
Základní učebnice v oboru, kterou k výběru doporučili a na jejímž překladu se podíleli členové odborné společnosti ČSARIM. Překlad světoznámé učebnice, jejího tzv. "handbooku", má oproti "velké knize" přednost ve stručnosti, přehlednosti a praktičnosti, obsahuje všechny potřebné informace pro studium i praxi.
Keywords: Anesteziologie, resuscitace, emergency